Blog.Isus-Hristos.com

ИСУС ХРИСТОС

Posts filed under Свидетелства

Чудо в лагера в Белене

„Точно както в древен Рим, така и в Белене кръвта на мъчениците породи вяра в Бога. Също и тук Господ показа Своята милост, давайки висота на вярата. Помощник-началникът на лагера Никола Найденов, под чието терористично управление толкова много невинни хора умряха, сега страдаше от терора на измъчващата го съвест. Твърдото държание на пастирите трябва да… (read more)

Кръвта на Исус отмива ВСЕКИ грях

Една нощ по време на църковна служба една млада жена почувствала как Бог придърпва сърцето й. Тя откликнала на призива на Бог и приела Исус за свой Господ и Спасител. Младата жена имала много бурно минало, свързано с алкохол, наркотици и проституция. Но промяната в нея била очевидна. С течение на времето тя ставала все… (read more)

Исус изцелява – вчера, днес и утре

И Исус им каза: Идете по целия свят и проповядвайте благовестието на всяко създание. Който повярва и се кръсти, ще бъде спасен; а който не повярва, ще бъде осъден. И тези знамения ще придружават повярвалите: в Мое име бесове ще изгонват; нови езици ще говорят; змии ще хващат; а ако изпият нещо смъртоносно, то никак… (read more)

Изцеление от Бог – свидетелство на Ваня Георгиева

“Никое наказание не се вижда на времето да е за радост, а е тежко ;но после принася правда като мирен плод за тия, които са се обучавали чрез него.” (Евреи 12:11) Искам да разкажа за онова, което се случи с мен в края на 1994 г. Тогава бях едва на 18 години, а от срещата… (read more)

Бог ме спаси – свидетелство на Соня Деспотова

„Желая чрез този мой разказ да отдам благодарност и слава на моя Господ Исус Христос, Който ме спаси от физическа и духовна смърт.” През целия ми съзнателен живот, дълбоко в себе си съм знаела, че има Бог, но никога не бях чела Библията и нямах реално общение с Него. По професия съм медицинска сестра. Преди… (read more)

Силата на молитвата към Бог – свидетелство на Нанси Хартмън

ЗНАМ, ЧЕ  ИМА СИЛА В МОЛИТВАТА Тази история е за това, как Исус ме изправи на крака  след тежко боледуване. Той ме привдигна! Никога не съм си мислела, че имам  сериозен здравословен проблем. Започнах да имам болки. Казаха ми, че са породени  от срастване получено в резултат на двете Цезарови сечения, които ми направиха  при… (read more)

Апостолското свидетелство – верност докрай.

Йоан 21:25 „ Има още и много други дела, които извърши Исус; но ако се напишеха едно по едно, струва ми се, че цял свят не щеше да побере написаните книги. [Амин].” Делата на живия Бог са много бройни и затова са записани само част от тях. Така е и с делата на апостолите за… (read more)

Аз видях Исус Христос (Иван Бабулев)

АЗ ВИДЯХ ИСУС ХРИСТОС Спомени на Иван Бабулев, бивш милиционер РОДЕН СЪМ през 1925 г. в село Коларово, Благоевградско. Произлизам от източно-православно семейство. Никога не съм бил безбожник, но съм вярвал, както светът вярва – без да познава Бога. Още по време на събитията от 9 септември 1944 година членувах в СНМ, ДСНМ, Комсомола (ДКМС),… (read more)

Свидетелство за изцеление от множествена склероза

О, Господи на славата, ние идваме при Теб сега и всичко, което чакаме е Твоето помазание, благословение и Твоето изливане на благодат. Докосни сърцата ни, Господи, отвори умовете ни и ни помогни да приемем това, което Ти имаш да ни кажеш. Амин. Много благословена се чувствам, че съм и тази година между вас. Когато ме… (read more)

Свидетелство за изцеление от Исус Христос

Сестра  Елена З. разказва: “От дете имах увереност, че има Бог. Но не смеех да се доближа  до Него, за да не увредя бъдещето на децата си. Така проспах много години,  докато през 1990 г. Духовното ми невежество едва не ме вкара в гроба.         Вече зная,  че през целия ми живот Бог е бдял… (read more)