Blog.Isus-Hristos.com

ИСУС ХРИСТОС

Archive for December 2012

Вие с поклонниците ли стоите?

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Лука 19: 37-40 “И когато вече се приближаваше до превалата на Елеонския хълм, цялото множество ученици почнаха да се радват и велегласно да славят Бога за всичките велики дела, които бяха видели, казвайки: Благословен Царят, Който иде в Господното име; мир на небете, и слава… (read more)

Подобаващият отговор е поклонение

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Лука 17: 15-16 “И един от тях, като видя, че е изцелен, върна се и със силен глас славеше Бога, и падна на лице при нозете на Исуса, и Му благодареше. И той беше самарянин.” Когато затворя очи и помисля за този самотен прокажен, връщащ… (read more)

Вие имате стабилна/утвърдена Котва

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Здравейте, шампиони! Имам удоволствието тази сутрин да предоставя днешната Закуска на моята най-голяма дъщеря Оливия. Словото ще ви хареса. Евреи 6: 19 “…която за душата ни е като здрава котва, и която прониква в това, което е зад завесата” Котвата е толкова стабилна, колкото е… (read more)

Включете се в “дърпането на въже” за вашите деца!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Здравейте, шампиони! Притчи 22: 6 Възпитавай детето отрано в пътя, по който трябвада ходи; и не ще се отклони от него, когато остарее. Това се отнася за родителите Въпрос: кой възпитава вашите деца? Днес искам да ви окуража, да продължите да отделяте достатъчно време и… (read more)

Помъдрейте и се “обединете”!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Здравейте, шампиони! Матей 19:5-7 “Затова ще остави човек баща си и майка си и ще се привърже към жена си; и двамата ще бъдат една плът”. Така че не са вече двама, а една плът. И тъй, онова, което Бог е съчетал, човек да не… (read more)

Ще се движиш ли с облака?

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Здравейте, шампиони! Числа 9:21-23 И понякога облакът стоеше само от вечер до заран; но пак на заранта, когато се дигаше облакът, тогава и те тръгваха; когато се дигаше облакът, било денем или нощем, тогава и те тръгваха. Ако облакът продължаваше да стои над скинията два… (read more)