Blog.Isus-Hristos.com

ИСУС ХРИСТОС

Archive for December 2013

Най-големия Дар подаряван някога

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Матей 2:10-12 “Като видяха звездата, зарадваха се твърде много. И като влязоха в къщата, видяха детето с майка му Мария, паднаха и му се поклониха; и отваряйки съкровищата си, принесоха му дарове, – злато, ливан и смирна..” Отново ще използвам възможността да честитя на всички… (read more)

Преживейте Христос на Рождество!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Лука 2:11-12 “Защото днес ви се роди в Давидовия град Спасител, Който е Христос Господ. И това ще ви бъде знакът: ще намерите Младенец повит и лежащ в ясли.” Повече от всякога тази година аз усещам нужда християните да заемат твърда позиция за това, какво… (read more)

Честито Рождество Христово!

Честито Рождество Христово! Бихме искали да поздравим всички читатели с този изключителен празник, на който отбелязваме раждането на нашия Господ и Спасител Исус Христос. Нека заедно се зарадваме и празнуваме, но и да не забравяме нито за миг, защо Той дойде на света – да пострада за нашето Спасение! Исус толкова ни възлюби, че се роди, за да живее… (read more)