Blog.Isus-Hristos.com

ИСУС ХРИСТОС

Archive for October 2019

Ние преминаваме от сила в сила!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Здравейте, шампиони! Псалми 84:5-7 Блажени онези човеци, чиято сила е в Тебе, в чието сърце са пътищата към Твоя дом. Минаващи през долината на плача, те я преобръщат в място на извори; и есенният дъжд я покрива с благословения.Те отиват от сила в сила; всеки… (read more)

Занимавайте се с кукловода, а не с куклата!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Здравейте, шампиони! Матей 16:22-23 Тогава Петър Го взе настрана и започна да Го мъмри, като казваше: Бог да Ти се смили, Господи; това няма да се случи с Тебе. А Той се обърна и рече на Петър: Махни се от Мене, Сатана; ти си Ми… (read more)

Бог няма нужда от много време, за да направи нещо изумително

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Изход 1: 31 “И Бог видя всичко, което създаде; и ето, беше твърде добро. И стана вечер, и стана утро, ден шести” Добро утро, шампиони! Вие може да се намирате в ситуация, която изглежда безнадеждна или имате работа с неща, които изглеждат непроменими. Възможно е… (read more)

Когато се молите “заемете правилна позиция”!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Здравейте, шампиони! Йоан 5: 16б Голяма сила има усърдната молитва на праведния. Вече няколко дни разсъждаваме върху изграждането на ефективен, истински молитвен живот. Дефинирахме молитвата като комуникация и си напомнихме, че Бог иска от нас да бъдем самите себе си и да избягваме всякакви религиозни изпълнения…. (read more)

Когато се молите бъдете себе си!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Здравейте, шампиони! Матей 6:5-15 (От превод на Библията –  “The Message”) И когато застанете пред Бог, не обръщайте това в театрална постановка. Всички тези хора, които правят постоянно шоу с техните молитви, се надяват на високо обществено положение. Мислите ли, че Бог седи в ложа?… (read more)

Когато се молите, говорете на език харесван от Бог!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Здравейте, шампиони! Евреи 11:6 А без вяра не е възможно да Му бъде угоден човек; защото, който идва при Бога, трябва да вярва, че има Бог, и че Той възнаграждаватези, които Го търсят. Вярно е, че ние пристъпваме през Неговите порти с благодарност и в… (read more)