Blog.Isus-Hristos.com

ИСУС ХРИСТОС

Archive for November 2019

Нашите добри дела Му носят слава

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Матей 5:14-16 “Вие сте виделината на света. Град поставен на хълм не може да се укрие. И когато запалят светило, не го турят под шиника, а на светилника, и то свети на всички, които са в къщи. Също така нека свети вашата виделина пред човеците,… (read more)

Живота в безводни места

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Исая 43:18-19 “Не си спомняйте предишните неща, Нито мислете за древните събития. Ето, Аз ще направя ново нещо; Сега ще се появи; не ще ли внимавате в него? Да! ще направя път в пустинята, И реки в безводната земя”. В предишните си разсъждения вече решихме,… (read more)

Забравете миналите неща!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Исая 43:18-20 Не си спомняйте предишните неща, нито мислете за древните събития. Ето аз ще направя нещо ново! Сега ще се появи; не го ли усещате? Да! Ще направя път в пустинята и реки в безводната земя. Забравете миналите неща! Ще ви коства бъдещето, ако… (read more)

Разменете старата си личност за Неговата нова!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Исая 43:16-21 “Така казва Господ, Който прави път в морето, И пътека в буйните води, Който изважда колесници и коне, войска и сила: Те всички ще легнат, няма да станат; Унищожиха се, угаснаха като фитил.Не си спомняйте предишните неща, Нито мислете за древните събития.Ето, Аз… (read more)