Blog.Isus-Hristos.com

ИСУС ХРИСТОС

Archive for August 2020

Пророческият дух живее във вас

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Здравейте, шампиони! Деяния 2:17-18 “И в последните дни, казва Бог, ще излея от Духа Си на всяка твар; и синовете ви и дъщерите ви ще пророкуват; юношите ви ще виждат видения; и старците ви ще сънуват сънища; още и на слугите си, и на слугините… (read more)

Това което е заредило Давид, може да зареди и вас!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp 1 Царе 17:48-49  “И като стана филистимецът та идваше и се приближаваше да посрещне Давида, Давид побърза и се завтече към редовете да посрещне филистимеца.  И Давид тури ръката си в торбата си та взе от там камък, и като го хвърли с прашката, удари… (read more)

Бог ви пази гърба

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Здравейте, шампиони! Исая 59:19 “Така ще се убоят на запад от името на Господа и от изгрева на слънцето – от славата Му; когато противникът дойде като стремителен поток, Духът Божий ще вдигне знаме срещу него.” Това е прекрасно обещание за тези, чиято вяра е… (read more)