Blog.Isus-Hristos.com

ИСУС ХРИСТОС

Archive for April 2021

Исус определя темпото

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Евреи 12:2 “Следователно и ние, като сме обиколени от такъв голям облак свидетели, нека отхвърлим всяка тегота и греха, който лесно ни сплита, и с търпение нека тичаме на предлежащето пред нас поприще” Досега говорехме за това да осъзнаем, че сме част от нещо голямо… (read more)

Пробягайте най-доброто си състезание!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Евреи 12:1 “Следователно и ние, като сме обиколени от такъв голям облак свидетели, нека отхвърлим всяка тегота и греха, който лесно ни сплита, и с търпение нека тичаме на предлежащето пред нас поприще” Надявам се да са ви харесали последните няколко дни в които обсъдихме… (read more)

Не се притеснявайте и бъдете щастливи!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Матей 6:25-34 “25Затова ви казвам: Не се безпокойте за живота си, какво ще ядете или какво ще пиете, нито за тялото си, какво ще облечете. Не е ли животът повече от храната, и тялото от облеклото?26 Погледнете на небесните птици, че не сеят, нито жънат, нито… (read more)

Довери се, уповавай и признавай Бог във всичко!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Здравейте, шампиони! Притчи 3:5-6 Уповавай на Господа от все сърце и не се облягай на своя разум. Във всичките си пътища признавай Него и Той ще оправя пътеките ти. Ето още едно класическо обещание от Бог за нашия живот: Бог обещава, че той ще оправя… (read more)