Blog.Isus-Hristos.com

ИСУС ХРИСТОС

Archive for June 2021

Гигантите може да са възможности. Бъдете оптимистични!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp 1 Царе 26 “И Давид проговори на стоящите при него мъже като каза: Какво ще се направи на онзи, който порази тоя филистимец и отмахне укора, от Израиля? Защото кой е тоя необрязан филистимец, та да хвърли презрение върху войските на живия Бог”? Видяхме вчера,… (read more)

Продължавайте да гледате нагоре, дори когато мислите, че не е възможно!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Псалм 40:12 “Защото са ме обкръжили безбройни злини, постигнаха ме беззаконията ми, та не мога да вдигна очите си; те са по-многобройни от космите на главата ми и сърцето ми отпадна.” Вече цяла седмица си говорим за избора да погледнем нагоре; винаги да сме сигурни,… (read more)

Бог има нужда от това…

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Лука 19:30-36 “ Идете в селото, което е насреща ви, в което като влизате ще намерите едно осле, вързано, което никой човек не е възсядал; отвържете го и го докарайте. И ако някой ви попита: Защо го отвързвате? Кажете така: На Господа трябва. И изпратените отидоха и… (read more)