Blog.Isus-Hristos.com

ИСУС ХРИСТОС

Archive for April 2022

Две плодоносни дръвчета, а не само едно!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Галатяни 5:22 ” А плодът на Духа е: любов, радост, мир, дълготърпение, благост, милост, милосърдие, вярност” Нека днес поговорим за характера и нуждата от неговото усъвършенстване. Когато ежедневно вървим с Бог ние би трябвало да преживяваме развитието (разтежа) на две неща в живота ни: даровете… (read more)

Не абсорбирайте страха, а освобождавайте вяра!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Битие 26:1-3 “ И настана глад по земята, освен първия глад, който беше в Авраамовите дни, та Исаак отиде в Герар, при филистимския цар Авимелех, защото Господ беше му се явил и рекъл: Не слизай в Египет; живей в земята, за която ще ти кажа; остани в тая… (read more)

Очаквате ли изобилие от Бог или просто достатъчност?

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Знаете ли, че нашия Бог е Бог на изобилие? Знаете ли, че всичките Му планове и намерения за вас, са винаги планове и намерения за изобилие, а не само достатъчност. Ето някои стихове върху които да помислим днес. Те откриват изобилните намерения на Бог за… (read more)

Дадена, а не изработена

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Римляни 4:3-5 “Понеже, какво казва Писанието:”Авраам повярва в Бога и това му се вмени за правда” А на този, който върши дела, наградата му не се счита като благодеяние, а като дълг” Същината и силата на благодатта е, че тя винаги е незаслужена и неспечелена. Тя… (read more)

Радостта от Словото Му ще ви донесе успех

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp Псалм 1:1-3 “Блажен оня човек, Който не ходи по съвета на нечестивите, И в пътя на грешните не стои, И в събранието на присмивателите не седи; Но се наслаждава в закона на Господа, И в Неговия закон се поучава ден и нощ. Ще бъде като… (read more)