Blog.Isus-Hristos.com

ИСУС ХРИСТОС

Имате ли букви преди името си?

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp

Евреи 11:7-8

 “С вяра Ной, предупреден от Бога за неща, които още не се виждаха, подбуден от страхопочитание, направи ковчег за спасение на дома си; чрез която вяра той осъди света и стана наследник на правдата, която е чрез вяра. С вяра Авраам послуша, когато бе повикан да излезе и да отиде на едно място, което щеше да получи в наследство, и излезе без да знае къде отива.”

Насоките в живота ви не са свързани само с това да имате букви след името си, но според героите на вярата в Евреи 11, всичко се свежда и до това, че трябва да имате дадени букви преди името си. Може би ще попитата какви са тези букви? Прочетете Евреи 11 и ще ги видите! Преди името на всеки герой са буквите: “С ВЯРА“.

Било е тяхно решение да се доверят, да вярват в Бог и това е вкарало всеки един от тези библейски герои в алеята на славата на Евреи. Всички те са изживели невероятни неща, защото са вярвали и са се доверявали на думата на Бог. Днес осъзнайте, че ние имаме работа със същия Бог и същите обещания. Днес в 21 век може да се сбилижим с Бог и да изпитваме проявлението на потенциала Му, използвайки вярата си, както тези герои са направили.

“Но те са имали велика вяра,“ може да кажете. И вие имате. Помислете си: вече сте повярвали на най-голямото нещо което трябва. В началото на пътешествието ви на вяра сте повярвали на Бог за цялата прошка за всичките ви грехове и изкуплението на вечната ви душа. Какво може да е по-велико от това? Същата вяра която сте получавали, сега може да бъде използвана да разклати света ви. Имате само една удобна посока – напред!

Евреи 10:38
 А който е праведен пред Мене ( Гръцки: Моя праведник ), ще живее чрез вяра; Но ако се дръпне назад, няма да благоволи в него душата Ми”.0

Не сме тези които се отказват от вярата. Ние вървим напред към по-велики неща. Приятен ден и вярвайте за нещо невъзможно!
Бъдете благословенни!

Анди Елмс

Copyright (C)2012 Great Big Life :: All rights reserved.

All scripture quotations, unless otherwise indicated, are taken from the New King James Version ®. Copyright © 1982 by Thomas Nelson, Inc. Used by permission. All rights reserved.

One Response to Имате ли букви преди името си?

  1. [...] е чрез вяра. С вяра Авраам послуша, когато бе… (read more) Tags: букви, имате, името, ли, новини, преди, [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>