Blog.Isus-Hristos.com

ИСУС ХРИСТОС

Осъзнайте това, което ви е дадено!

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp

Филимон 1:6

Молитствувам щото това общение в твоята вяра да действува така, та да познаят те всичкото добро, което е в нас, за слава на Христа.

Този силен малък стих в книгата на Филимон ни открива, че споделянето на вярата ни е драстично засегнато от осъзнаването на всяко добро нещо, което е с нас в Христос. Когато всекидневно обмисляме и откриваме Неговия божествен потенциал и сила, които се разкриват в нашия живот, осъзнаването на това, пребивава в нашия живот. Това осъзнаване е нещото, което ще ви накара да се замислите по друг начин за живота си и ще ви изведе на по-високо ниво.

Всъщност, осъзнаването на “всяко хубаво нещо“ е това, което Бог е сложил във вас чрез Исус и което предизвиква истинската ефикасност във всяка ваша част. Какво е поставено в нас чрез Христос? Това е много добър въпрос и ще отнеме много голям списък, за да бъде отговорен! Ето няколко от многото неща за които трябва да сме толкова благодарни:

- Изобилие от милост.

- Правдата, която имаме чрез Исус

- Прошката, изцелението и божественото здраве

- Вяра и надежда.

- Нов живот и свобода от осъждане

- Възстановена невинност

- Любов, сила и добър ум

Списъкът може наистина да продължава вечно!

Да можеше напълно да разберете всичко, което имате заради Христос! Започнете от днес да давате и да виждате как се проявава, повече от това което Той вече ви е дал. Как? Познахте – чрез вяра! Като осъзнавате, какво Бог ви е дал чрез словото си и като Му благодарите за тези неща с вяра. Вярата е божествено телефонно обаждане, което активира това, което Бог ви е дал и ви дава.

Нека да спрем да Му се молим за повече и да осъзнаем това което вече имаме!

Бъдете благословенни!

Анди Елмс

Copyright (C)2012 Great Big Life :: All rights reserved.

All scripture quotations, unless otherwise indicated, are taken from the New King James Version ®. Copyright © 1982 by Thomas Nelson, Inc. Used by permission. All rights reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>