Blog.Isus-Hristos.com

ИСУС ХРИСТОС

Кръвта на Исус отмива ВСЕКИ грях

Една нощ по време на църковна служба една млада жена почувствала как Бог придърпва сърцето й. Тя откликнала на призива на Бог и приела Исус за свой Господ и Спасител. Младата жена имала много бурно минало, свързано с алкохол, наркотици и проституция. Но промяната в нея била очевидна. С течение на времето тя ставала все по–верен член на църквата. Започнала да работи и в детското служение като учителка. Не след дълго тази вярна млада жена привлякла окото и сърцето на сина на пастора. Взаимоотношението се развило, те започнали да кроят планове за сватба и тогава дошли проблемите. Видите ли, около половината от членовете на църквата не смятали,че жена с минало като нейното е подходящ партньор за един пасторски син. Църквата започнала да дебатира и спори на тази тема.

Решили да направят събрание. Докато хората излагали аргументите си и междуособиците нараствали, събранието заплашвало напълно да излезе извън контрол. Младата жена много се разстроила от всичко, което другите изкарали наяве за миналото й. Синът на пастора не можел да понесе болката, която това причинявало на младата му, вярна, бъдеща жена. Когато тя започнала да плаче, той станал и започнал да говори на хората:

- Предизвиквам всеки от вас да се замисли внимателно върху това, което се случва тази вечер. Наистина това, което подлагате на съд тази вечер, не е миналото на годеницата ми.Това, което всички вие всъщност поставяте под въпрос, е способността на кръвта на Исус да измива грехове. Днес вие съдите кръвта на Исус. Е, какво е заключението ви, съдебни заседатели? Кръвта на Исус измива ли грехове?….или не?

Очите на всеки един християнин в аудиторията се напълнили със сълзи. Цялата църква започнала да плаче, понеже разбрали, че наистина са клеветили кръвта на Господ Исус Христос. Доста често,  дори като християни, ние повдигаме въпроса за миналото и го използваме като оръжие срещу наши братя и сестри или дори срещу себе си.

 Прошката е много основен елемент от Евангелието на Господ Исус Христос. Ако кръвта на Исус не можеше да пречисти душата на всеки един отделен човек, тогава всички ние щяхме да имаме голям проблем. Както се пее в стария химн,”Какво може да отмие греховете ми?НИЩО ДРУГО,ОСВЕН кръвта на Исус.”

Делото приключи ….  от някой, Който те обича истински – Исус !

2 Responses to Кръвта на Исус отмива ВСЕКИ грях

  1. On March 5, 2013 at 18:40 georgi said:

    bog e lubov bratq i sestri pokaite se i 6te badete spaseni prienete isus hristos za svoi li4en spasitel

  2. On June 1, 2014 at 18:26 evgeniq said:

    Бог е велик.Той е нашият спасител.Почитайте го!Така той винаги ще бъде с Вас и в хубави и лоши моменти.Бог винаги ни помага.Затова трябва да бъдем добри с другите хора,да правим само добри неща,за да може Бог да ни помага.Така,когато ние правим добро и на нас ще ни бъде хубаво,че сме били с някого в труден момент,плакали сме с него за определен проблем и сме му помогнали.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>