Blog.Isus-Hristos.com

ИСУС ХРИСТОС

Животът е градина

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp

Битие 8:22

Доде съществува земята, сеитба и жетва, студ и горещина, лято и зима, ден и нощ няма да престанат.

Този стих е напомняне за вечното обещание отправено към Ной след потопа още на първата сутрин след новото начало. Докато го четем нека запомним, че това е вечен принцип, който е валиден и днес, а не нещо временно и специфично за Ной.

Искам да ви вдъхновя днес, като ви напомня, че този вечен принцип на сеитба и жътва се отнася за всяка сфера от ежедневния ни живот и когато помним това, то може да ни помогне, за да постигнем жътви в нашето бъдеще, които желаем.

Животът наистина е градина и когато го третирате като такава, внимавайки какво сеете, той може да бъде прекрасно място.

“Доде съществува земята” – тропнете по земята: ако тя е още там, тогава този вечен принцип, поставен за наше добро, е все още валиден.

Още един земен ден ви чака да се присъедините, а вчера вие го направихте, дори и без да се замислите за това. Както и гравитацията, тук няма избор или почивен ден, така че каквото се сее, това се и жъне.

Много хора изпитват негативния ефект на лошата жътва, заради този принцип, защото те не са посели добри семена, но ние като вярващи трябва да разберем действието на този принцип и ежедневно да го използваме, за да произвеждаме жътва, която си струва.

Времето за сеитба и жътва влияе върху всяка част от градината на вашия живот. Ако искате да постигнете някои промени в определени части от градината, тогава внимавайте какво сеете там и ако желаете да берете моркови, тогава засейте моркови. Онова което сеете във вашите взаимоотношения ежедневно, ще определи какво ще получите от тях. Това е много добра основа за всеки, който иска да има добри връзки и взаимоотношения в живота си.

Това е само една част от вашия живот, така че отделете време да помислите, какво сеете. Ще бъдете ли доволен от резултата от вашите действия? Дано повечето от вашите отговори са “Да”, но ако не са, тогава направете нещо по отношение на семената, които използвате днес.

Бъдете благословени!

Анди Елмс

Copyright (C)2012 Great Big Life :: All rights reserved.

All scripture quotations, unless otherwise indicated, are taken from the New King James Version ®. Copyright © 1982 by Thomas Nelson, Inc. Used by permission. All rights reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>