Blog.Isus-Hristos.com

ИСУС ХРИСТОС

Където тече реката

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp

Исая 43:16-21

Не си спомняйте предишните неща, Нито мислете за древните събития. Ето, Аз ще направя ново нещо; Сега ще се появи; не ще ли внимавате в него? Да! ще направя път в пустинята, И реки в безводната земя..

През последните дни решихме, че няма да живеем повече в миналото, а вместо това в настоящето, което Бог върши и в бъдещето, което Той е обещал. Ние ще бъдем хора, гладни да получим новите неща, които Той прави в живота ни и да живеем “в тях”.

Когато направим това, то винаги ще причини божествено водителство и изход дори в изглеждащи безизходни и пустинни пътища на живота ни. Божествен изход.

Обещанието към онези които решат да живеят в новите неща е също, че Той ще направи реки в безводните земи и пустини и те ще се обърнат на плодородна почва, даваща плодове свързани с Неговите цели. Защо? Защото обещаните потоци ще текат чрез тях , а където текат Божиите потоци всичко се обръща за живот.

Бог обича да съживява, обновява и преоценя изгубени неща, независимо дали те са земя, сгради, хора или таланти. Когато Бог докосва “боклука” той получава нов потенциал. Вървете с Бога с глад за онова, което Той иска да прави днес и вие ще станете свидетели на Неговата трансформираща сила, която променя загубените неща в процъфтяващи, успешни свидетелства на милост.

Има ли пусти земи във вашия живот? Отдайте ги на Бог днес, позволете Му да ги достигне и ще бъдете доволни, че сте го направили.

Помнете, че Бог прави нови неща, така че отворете очите си, за да ги видите!

Бъдете благословени!

Анди Елмс

Copyright (C)2012 Great Big Life :: All rights reserved.

All scripture quotations, unless otherwise indicated, are taken from the New King James Version ®. Copyright © 1982 by Thomas Nelson, Inc. Used by permission. All rights reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>