Blog.Isus-Hristos.com

ИСУС ХРИСТОС

Исус – пътя към спасението

Здравейте, казвам се Инна! Имах проблеми с наркотиците и търсех изход в света, но така и не можах да го открия там. Искам да ви разкажа моята история.

Бях на 14 г., когато започнах да пуша марихуана и да пия алкохол. Така търсех изход от всичките си проблеми. Чувствах огромна празнота, която не знаех как и с какво да изпълня. Търсех любов, внимание, сигурност, но и така не ги намирах. Когато завърших училище на 17г., започнах да употребявам хероин. В началото го намирах за забавно, а после започнах да прикривам проблемите си, чрез дрогата, но никога не успявах. Имах доста мечти, но никога не станаха реалност в моя живот. Не след дълго загубих всякаква надежда, че наистина мога да живея без дрога. Животът ми беше една лъжа, в която нямаше нищо реално. Родителите ми се опитваха да ми помогнат, но аз знаех, че те не можеха да го направят. Не след дълго не намирах смисъл в нищо и исках да сложа край на живота си, и тогава бях едва на 20г. Живеех под робството на наркотиците и всичко, което има в света. Исках да спра, но не можех, не знаех как, не знаех кой може да ми помогне. Опитах да се променя, сменяйки приятели, сменяйки външността си, опитах с психолог, но нищо не стана. Тогава разбрах за един християнски център в Испания, казва се РЕТО. Не се поколебах да замина, тъй като това беше единствената ми възможност да се откъсна от всичко това. Там усетих, че хората ме обгръщаха с любов, внимание, и така и не разбирах какво става. Виждах нещо различно в тях, но не разбирах коя е разликата, тя беше, че те имаха Исус в сърцата си, а аз не. Но слава на Бог, че ми показа колко е голяма нуждата ми от Него. Тогава извиках за помощ и наистина настъпи една радикална промяна в живота ми. Исус изпълни сърцето ми с толкова любов и топлина, усетих нещо толкова истинско и реално. От тогава станах друг човек, тъй като Бог ми даде ново сърце. Сега желанието ми е, да помагам на други такива, които не намират смисъл в живота си, хора, които нямат надежда. Бог ми даде надежда и смисъл за живот, и може да я даде на всеки един, който поиска наистина да настъпи в живота му една промяна. Тази промяна може да стане само когато се обърнем към Бог и повярваме, че Исус Христос е Божият Син. Насърчавам всеки един, който се намира в блатото на дрогата, че неговият живот има значение и трябва да се бори, за да оцелее.

Не се заблуждавай, за това, че за теб няма изход! В света няма да го намериш! Само Бог ни дава изходен път, от нашите проблеми! В Исус ще намериш всичко, което си търсил през целия си живот! Бъди смел и направи тази крачка!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>