Blog.Isus-Hristos.com

ИСУС ХРИСТОС

Ще размениш ли зависимостта със свобода?

Свидетелство на Любомир Георгиев.

Преди шест години се озовах на един изоставен строеж с две дози хероин. За пореден път те не ми достигнаха, защото нямах вече и здрави вени. И така, ръцете ми бяха полепнали от засъхваща кръв, когато взех решение в сърцето си да се надрусам и спонтано извиках: „Боже, помогни ми!” След това се запътих към поредния грабеж. След около два часа се озовах в IV РПУ. Там ми стана известно, че няма  да ме пуснат, защото повтарям деянието многократно и следващата ми спирка е съда, а след това и затвора. Там се запознах с един човек и докато си четях моите философии и психологии, а той неговата Библия, влязохме в спор дали Бог съществува. В началото бях скептик – спорех с него, но нещо от онова, което той ми говореше, ме предизвика и аз започнах да любопитствам за това, което пише в Библията. Започнах да я чета и да размишлявам върху написаното и не след дълго Бог ми показа, че съществува. Така аз продължих да чета и изпитвам библейските писания и принципи, докато не реших да предам живота си на Исус и да Го приема за мой Господ и Спасител. Оттогава мога да засвидетелствам абсолютна свобода от хероинова зависимост, растяща вяра и сила, за да се справям с всеки проблем в моя живот чрез вярата ми в Исус и живота ми с Него. Излязох от затвора и днес съм част от църква „Светлина на света”.

Едно от нещата, които Исус вложи в сърцето ми, е копнежът да помагам на хора, които имат като моя бивш проблем. Чрез тези думи искам да ти кажа, че  ИМА ИЗХОД И ЗА ТЕБ.

Ще размениш ли зависимостта със свобода?!

ОТ ТЕБ ЗАВИСИ!

One Response to Ще размениш ли зависимостта със свобода?

  1. On April 30, 2012 at 18:01 gost said:

    Поздравления и слава на Бога. За Него няма нищо невъзможно. Дано това свидетелство стигне до повече зависими хора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>