Blog.Isus-Hristos.com

ИСУС ХРИСТОС

Призован

От ежедневната рубрика на Анди Елмс “Закуска на шампиони”… www.isus-hristos.com/wp

Здравейте, шампиони!

1 Петрово 2:9

Вие, обаче, сте избран род, царско свещенство, свет народ, люде, които Бог придоби, за да възвестява превъзходствата на Този, Който ви призова от тъмнината в Своята чудесна светлина.

Тези стихове ни напомнят отново кои сме в Христа. Добре е да си го припомняме, защото в същия момент ние си припомняме и кои вече не сме.

Помнете, че ние винаги живеем според това, което мислим. Ние първо мислим, после усещаме и след това вършим. Това е страхотен процес, в случай че нашето мислене е правилно и базирано на Божието Слово и воля за нас, но ако нашето съзнание е погрешно или извратено, това винаги ще влияе негативно на ежедневието ни.

Нека отново погледне към Божията воля днес и да видим нашата истинска идентичност: ние сме избрани, царствени, свети и Неговия специален народ.

В същото време тези стихове ни напомнят, че ние сме били променени – ние сме били призовани от тъмнината в Неговата чудесна светлина.

Нашият живот не е вече тъмнина, а светлина! Ние вече не се намираме в тъмнината, в която живяхме някога, така че не трябва никога да живеем, като че ли още се намираме там. Нашият пощенски код сега е “чудесна светлина”. Не позволявайте на врага да опитва и да ви мами, да тръгнете назад към тъмнината, но вместо това насочете погледа си напред, дълбоко в Неговата светлина.

Вие сте били призовани от тъмнината, шампиони, така че нека тъмнината да бъде завинаги част от вашето минало (старото създание). Сега вие сте жители на светлината, така че позволете на Неговата прекрасна светлина да грее чрез вашия живот отново и днес. Независимо дали сте на работното място, обществото или в къщи, позволете на вашата немалка светлина да блести. Бъдете града на хълма! Грейте ярко за Бог днес в тъмния свят; колкото по-тъмен става той, толкова по-светъл трябва да става нашия живот.

Вие сте призовани да светите, така че СВЕТЕТЕ!

Молитва

Благодаря ти, Исусе, че не съм вече дете на тъмнината, но съм дете на светлината. Ти ме освободи от силата на тъмнината и пося живота ми в царството на Твоята любов. Днес, направи така, че твоята любов да свети чрез моя живот. Аз не искам да живея, за да се слея, но да се откроявам. Помогни ми да помня, че предишните пътища на тъмнината не са вече мои пътища. Те са пътища на място, което познавах някога, но не и на мястото, което сега наричам мой дом. Благодаря ти, че ме направи дете на светлината! Амин!

Бъдете благословенни!

Анди
Copyright (C)2012 Great Big Life :: All rights reserved.

All scripture quotations, unless otherwise indicated, are taken from the New King James Version ®. Copyright © 1982 by Thomas Nelson, Inc. Used by permission. All rights reserved.

One Response to Призован

  1. On November 30, 2012 at 14:13 vania said:

    I am blessed by this … Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>